Kavel - 11

Grote Siege

Het project Grote Siege bestaat uit een 20-tal recreatiewoningen. De chalets zijn verbonden met het Lauwersmeer. Vanaf de noordwestzijde van het park Grote Siege wordt een waterweg gegraven. Hierdoor zijn alle kavels verbonden aan het vaarwater van het Lauwersmeer. Aan de waterweg is het toegestaan om een steiger te bouwen voor een sloep.  

De chalets worden gebouwd op een betonnen plaatfundering. De recreatiewoningen zijn volledig geïsoleerd en voorzien van een standaard keuken inclusief een inductie kookplaat, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine. De badkamer wordt voorzien van wandtegels, betonnen vloer, toilet, douchecabine en wastafel met spiegel. De woning wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en het water wordt verwarmd door een elektrische boiler.  

De vloeren worden geëgaliseerd en voorzien van pvc. De binnenwanden worden compleet afgewerkt en er is sprake van natuurlijke/mechanische ventilatie. De wanden worden afgewerkt, inclusief saus -en schilderwerk. Ook worden de woningen voorzien van binnendeuren, inclusief hang -en sluitwerk. De buitenafwerking wordt bekleed door middel van zwart Lunawood en fraaie zwarte kunststof kozijnen. 

De afwerking van het terras, parkeerplaats en tuin zal de koper zelf moeten regelen en betalen. Wanneer je eigenaar bent van de recreatiewoning ben je verplicht om retributiekosten te betalen, dit zijn parkkosten die elke eigenaar op het park moet betalen. De retributiekosten bedragen €1200,- per jaar.

De recreatiewoning mag je verhuren, dit is echter niet verplicht. De verhuur mag je zelf regelen. Je kunt er ook voor kiezen om hier een partij voor in te schakelen.       

De aankoop van een nieuwe vakantiewoning in Nederland is belast met 21% omzetbelasting (btw). Onder bepaalde voorwaarden kan deze teruggevorderd worden van de belastingdienst. Het terugvorderen is afhankelijk van hoe de woning gebruikt wordt.         

Optioneel
De overstek aan de voorkant van de recreatiewoning is optioneel, mocht u de overstek willen realiseren dan is dit mogelijk. Echter dient er dan een vergunning te worden aangevraagd, omdat de woning groter dan 70 m² wordt.   

Koopprijs is vanaf €225.000,- excl. btw
Claim dit perceel! Gebruik het formulier op onze contactpagina.

Aantal m² kavel 11: Ca. 369 m² (incl. 66 m² water)